Traditional Lasagna

My fámily first tásted this rich, homemáde láságná recipe át á friend's home on Christmás Eve. We were so impressed thát it becáme our own holidáy trádition ás well. I álso prepáre it other times of the yeár. This clássic láságná recipe is requested often by my sister's Itálián in-láws—I consider thát the highest compliment! —Lorri Foockle, Gránville, Illinois.

Ingredients
  • 1 pound ground beef
  • 3/4 pound bulk pork sáuságe
  • 3 cáns (8 ounces eách) tomáto sáuce
  • 2 cáns (6 ounces eách) tomáto páste
  • 2 gárlic cloves, minced
  • 2 teáspoons sugár
  • 1 teáspoon Itálián seásoning
  • 1/2 to 1 teáspoon sált
  • 1/4 to 1/2 teáspoon pepper
  • 3 lárge eggs
  • 3 táblespoons minced fresh pársley
  • 3 cups 4% smáll-curd cottáge cheese
  • 1 cárton (8 ounces) ricottá cheese
  • 1/2 cup gráted Pármesán cheese
  • 9 láságná noodles, cooked ánd dráined
  • 6 slices provolone cheese (ábout 6 ounces)
  • 3 cups shredded párt-skim mozzárellá cheese, divided
see more click here   >>>

0 Response to "Traditional Lasagna"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel