Hungarian Goulash

Hungárián Goulásh is á delicious beef stew (or soup) with á rich pápriká seásoned broth. This delicious dish is wárm ánd comforting, perfect for á cold weáther dáy.

Serve this over homemáde noodles (or ádd potátoes) or with á side of breád or Biscuits to sop up ány of the broth left in your bowl.
Now thát it’s áutumn, the only reál wáy to stáy wárm is this delicious Hungárián Goulásh (gulyás). Homemáde goulásh is á stáple in our fámily, ánd could not be more comforting ás the sun turns to snow!
Tender beef ánd potátoes in á beefy broth seásoned with pápriká.

Ingredients
  • 2 medium onions
  • 2 teáspoons butter
  • 1 teáspoon cáráwáy seeds
  • 2 táblespoons pápriká
  • 1/4 cup flour
  • 1 1/2 pound stewing beef trimmed ánd cut into 1" cubes
  • 2 cups beef broth or wáter
  • 1 cup diced tomátoes cánned
  • 1 teáspoon sált
  • 1/4 teáspoon pepper
    Optionál

  • 1 1/2 cup cárrots optionál
  • 3 cups potátoes optionál

0 Response to "Hungarian Goulash"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel